Get 13 små snit (Danish Edition) PDF

By Martin Prehn

En gyser-antologi med tretten små historier, der sammen danner en samlet fortælling om et kommende skisme for menneskeheden.

Show description

Read Online or Download 13 små snit (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Read e-book online Druknet: En samling Pia Holm noveller (Danish Edition) PDF

I denne serie af noveller kan du følge retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen. I den første novelle, FORSMÅET, findes en vognmand død ved sin lastbil. Postbudet, der kender ham, mener han er faldet om med en blodprop, males Pia Holm finder ud af noget andet, da hun undersøger ham. Er det virkelig konkurrenten, som han havde en fejde med, der har dræbt ham?

Download e-book for iPad: Harry Potter og Dødsregalierne (Harry Potter-serien) (Danish by J.K. Rowling,Hanna Lützen

Harry er blevet pålagt en dyster, farlig og tilsyneladende umulig opgave: Han skal finde og ødelægge Voldemorts tilbageværende Horcruxer. Sammen med Ron og Hermione begiver han sig ud på den håbløse jagt. Ingen af de tre har nogen anelse om, hvor de skal lede. Og de har ikke meget tid, for Voldemort leder også - efter Harry.

Download PDF by Kim Berglund: Cooker & Cooky i Tivoli (Danish Edition)

"Cooker & Cooky i Tivoli" er den four. lavatory i rækken af fortællinger om de to skotske drenge og deres skøre familie. Familiens evige plageånd, Dr. Død, eksisterer ikke mere, og børnene har derfor kunne vokse op i ro og magazine. males en dag forsvinder et ægtepar sporløst i Tivoliparkens spøgelsestog, og det viser sig at være drengene og Truntes forældre.

Extra info for 13 små snit (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

13 små snit (Danish Edition) by Martin Prehn


by Edward
4.5

Rated 4.64 of 5 – based on 50 votes